Ad Unit (Iklan) BIG

lirik lagu kapalang nyaah

Teu wasa kedah ngantosan
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup
Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe
Sok hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna ngogo teuteupan
Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa
Mun tea mah anjeun rek ngagoda
Duh gening ku tega
Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe
Sok hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
Nya sakitu anteungna ngogo teuteupan
Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa
Mun tea mah anjeun rek ngagoda
Duh gening ku tega

_____

Tidak perlu menunggu
Teu wasa kedah ngantosan

Tahan lama
Kanteunan mun lami

Keinginan hati berdenyut
Hasrat hate ngagedur

Saya ingin kedamaian di mata saya bahkan untuk sesaat
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup
Ini benci bukan rasa malas
Ieu hate teu puguh rasa

Da bongan kapalang nyaah
Da bongan kapalang nyaah

Mondok ge teu tibra
Mondok ge teu tibra

Kanteunan bermimpi menabung
Kanteunan ngimpen simpe
Selalu ingin mengekspresikan fantasimu
Sok hoyong ngebatkeun lamunan anjeun

Itu sebabnya aku menatap
Nu sakitu anteungna ngogo teuteupan

Aku selalu ingin menghentikan persaudaraan ini
Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun

Tapi rasanya lebih menyiksa
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa
Jika teh saya, Anda ingin menggoda
Mun tea mah anjeun rek ngagoda

Duh gening ku tega
Duh gening ku tega
Ini benci bukan rasa malas
Ieu hate teu puguh rasa

Da bongan kapalang nyaah
Da bongan kapalang nyaah

Mondok ge teu tibra
Mondok ge teu tibra

Kanteunan bermimpi menabung
Kanteunan ngimpen simpe
Selalu ingin mengekspresikan fantasimu
Sok hoyong ngebatkeun lamunan anjeun

Dia menatapnya
Nya sakitu anteungna ngogo teuteupan

Aku selalu ingin menghentikan persaudaraan ini
Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun

Tapi rasanya lebih menyiksa
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa
Jika teh saya, Anda ingin menggoda
Mun tea mah anjeun rek ngagoda

Duh gening ku tega
Duh gening ku tega

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter